GÜÇLÜ SAÇLAR

 
Saçlarımız kadınlara en büyük cazibe katan anahtarlar, insanı bir dokunuşla değiştiren faktörler. Saçların imajımıza bu kadar hakim olduğu konusunda herkes ile hem fikiriz sanırsam. Çünkü değişim istediğimizde arkamıza bakmadan soluğumuzu güzellik salonları, kuaförler yada saç bakım uzmanlarının yanında alıyoruz soluğumuzu. En küçük bir saç kesimi yada herhangi bir renk değişimi bizi kendimize nasıl getirdiğini fark etmişsinizdir. Daha güçlü daha kararlı hatta daha sexy :)
Saçlarımızın değişimdeki pratik rolü onları sürekli renk değişimine maruz bırakmamız ve yeterli bakım yapacak zaman ayırmadığımızdan daha bakımlı bir görünüme ulaşmak yerine oldukça göz rahatsız edici bir durumla karşılaşmamıza sebep oluyor. Mevsim geçişlerinde fazla dökülen saçlarımızın daha fazla dökülüp kırılmasına sebep veriyor. Bu durumla karşılaştığımızda hemen saçlarımızı ha uzadı derken istemeye istemeye olsa da onlardan vazgeçiyoruz. Saçlarımız bizim kimliğimiz aslında bu yüzden kendimize uygun saç modelini titizlikle seçelim 2013 trendlerine de beraber göz atalım.
 
TAVSİYE;
Saç dökülesi çok yaşıyorsanız ayda bir saç derinize peeling uygulamayı unutmayın en pratik peeling ise saç derisini tuz ile 5 dk ovup durulamak.





Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram