SONBAHAR


 SONBAHAR

 


Sonbahar demişken yeni sezondan bahsetmeden olmaz kesinlikle isterseniz sizinle birlikte bu sezonun trenlerine birlikte göz atalım gel gelelim en önemli rengimize elbetteki siyah her zamn ki gibi kazak ve daha nicelerinde bizi ısıtmak için hazır durumda bu harika rengi en  önce işleyen herhalde Zara olsa gerek ulaşılabilir moda başlığı altında bu basic ürüne sahip olmak çok kolay.
Siyah deyince aklıma her daim gelen bir isim var bu da şüphesiz ki Coco siyahın zerafetini asilliğini o bize en başta söylememişmiydi. Hadi Coco elbette biz de sana aşığız ve seni halen dinliyoruz sonbaharı siyah blazerımız ile süslüyoruz.

Bu sezon siyahlara bürünüyoruz elbette peki siyahın yanında ne görüyoruz İşte bu sezona damgasına vuran ikinci anahtar kelime ise PUNK! Şaşırtıcı değilmi kulağa zincirler yüksek asker botları ve file çorapların asıl en önemlisi ekoseyi çağrıştırıyor. İşte bunların hepsini bu sezon vitrinlerde görücez.Sakın kendinize son üç yılın trendi olan deri taytlardan almayı unutmayın bu şekilde deriyi siyah kazaklarla konbine edin elbette bu size gizemli ve çarpıcı bir görünüm sağlayacaktır.



Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram