2014 yazı / summer time

  
Cara ve dkny projelerine devam etmekte ve bu çalışmalarına ünlü şarkıcı Ritayı da dahil ettikleri harika bir reklam kampanyası olduğunu söylemek gerek. Gerçi daha önceki reklam kampanyaları  da kısa film tadında oldukça dikkat çekiciydi. Tabi başrol de Cara olunca kendine özgü tavırları bu durumu kat ve kat arttırıyor. 
Gelelim dkny'nin neredeyse açılışını yaptığımız yaz sezonundaki cıvıl cıvıl renklerine...
Yazın çiçek renklerini üzerimizde taşıyacağız aslında bu sezonda. Ben buna güneşin ışığından yararlanmak diyorum renklerin çok belirgin bir şekilde göze çarpmasını sağlıyor. Bir de gözümden yine kaçmayan kot bahçıvan dolabınız da yerini almalı.
Bu sezonda DKNY bize rahat şıklığı nasıl oluşturabileceğimiz konusunda oldukça yaratıcı fikirler sunuyor. Sokak modasında göze çarpan kız olmak zor değil. Bunları denemek için sabırsızlanıyorum. Yeni sezonda görüşmek üzere...





Cara and DKNY continues projects and works, including the famous singer Rita that they should be said that a great advertising campaign. Though earlier short films, advertising campaigns was quite remarkable. Of course, in the title role of Cara peculiar manners when this situation increases the times and times.
Let's talk about the opening dkny'n we almost lively colors in summer season ...
Actually upon us we will carry the colors of summer flowers this season. I'm saying it to take advantage of the sun's light colors stand out very clearly makes. I also escape my eye again should replace the jeans gardener in your closet.
This season DKNY casual elegance of us quite creative in how we can create offers ideas. Not to be conspicuous in street fashion girl. I can not wait to try them. we will see the new season ...

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram