Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur!


Günün bu sloganı ile başlarsak her şey tüm gün yolunda gidecekmiş gibi geliyor bana açıkçası. Hayatımızın yoğunluğundan dolayı kendimize yeterince vakit ayıramıyoruz ve beton yığını içinde sıkışmış durumdayız. Sonuç olarak işlev görmeyen kaslarımızın zamanla yağ depoladığı ortada..
İşte bu gibi durumlardan kurtulmak için uzmanların bize verdiği en önemli ve aslına bakarsanız çok ta basit olan bir tavsiye var. Yürüyün... Kısa mesafede ulaşacağınız yerlerde taşıt  kullanmak yerine yürüyün. Bu yürüyüş  günde en az yarım saat ve tempolu bir şekilde olması gerektiğininde altı çizilmekte. Basit bu önerinin yanında günümüz hastalıklarından olan obeziteden de korunmuş olursunuz.
Yürüyüşün sağlık dışında ek olarak size terapi niteliğini taşıdığını da unutmadan hatırlatayım...


If we start with this slogan of the day everything would go the way of all day as it comes. Due to the intensity of our lives, we do not allocate enough time for ourselves and we are stuck in the concrete jungle. As a result of our not acting muscles once the fat stores in the middle .. 
To get rid of such cases, the experts gave us the most important and in fact is very simple if you have a recommendation. Walk ... 
  Reached within a short walk in a place where instead of using vehicles. This walk at least half an hour a day and paced in a way that is as it should be underlined in. In addition to these simple recommendations, one of today's diseases from obesity can also be protected. 
Walking outside of the health care therapy in addition has the property that you remind forgetting ...



Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Instagram